Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Ο κόσμος του βυθού σε 20 «ζωντανές» υποβρύχιες φωτογραφίες

Οταν οι άνθρωποι του UPY αποφάσισαν να διοργανώσουν έναν μεγάλο διαγωνισμό υποβρύχιας φωτογραφίας, αντάξιο των αντίστοιχων βρετανικών για την άγρια ζωή (WPOTY, BWPA), δεν φαντάστηκαν ότι θα περνούσαν δυο μέρες κλεισμένοι σε ένα γραφείο ώσπου να καταφέρουν να καταλήξουν στους μεγάλους νικητές..

Περισσότεροι από 2.500 φωτογράφοι από 40 χώρες του κόσμου συναγωνίστηκαν σε διάφορες κατηγορίες (σπάνια πλάσματα, ναυάγια, ο έξω κόσμος μέσα από το νερό κ.ά.) φέρνοντας σε «δύσκολη» θέση την κριτική επιτροπή, η οποία πάντως εκτέλεσε το χρέος της.

«Ελπίζω να απολαύσετε αυτή τη γιορτή εικόνας όσο κι εμείς στη διάρκεια της επιλογής των νικητών. Εχουμε όλοι διαφορετικά γούστα και αυτό σημαίνει πως το UPY θα παρουσιάζει πάντα ένα ευρύ φάσμα ειδών υποβρύχιας φωτογραφίας. Ξέρουμε καλά ότι κανενός άλλου η δουλειά δεν κρίνεται τόσο αυστηρά όσο αυτή των κριτών!», δήλωσε ο πρόεδρος τη επιτροπής ανακοινώνοντας τα αποτελέσματα.

Δείτε μερικές από τις πιο εντυπωσιακές συμμετοχές, από τις οποίες κάποιες κέρδισαν, άλλες έφτασαν πολύ κοντά σε έναν τίτλο, και αποφασίστε ποιες είναι οι δικές σας «καλύτερες» υποβρύχιες φωτογραφίες.




















thetravelbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου