Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016

Θαυμάστε την ιατρική και επιστημονική μας κοινότητα!

Tο παρακάτω άρθρο δημοσιεύεται σε ιατρικό ιστολόγιο και αναδημοσιεύεται από άσχετα ιστολόγια που θα κερδίσουν μερικά σεντς από τα κλικς καθησυχάζοντας το κοινό και ακυρώνοντας όλους τους κόπους των ακτιβιστών για ενημέρωση..

Τα διαπλεκόμενα συμφέροντα δεν θέλουν το κοινό να γνωρίζει. Ενώ οι λάτρεις της μείωσης πληθυσμού γελάνε κάτω από τα μουστάκια τους. Αλλά και οι γιατροί. Γιατί όχι; Περισσότερος καρκίνος, περισσότερες δουλειές!

«ΤΟ» άρθρο: 

Κεραίες κινητής τηλεφωνίας: Μύθος ή πραγματικότητα όσα γνωρίζουμε για την ακτινοβολία;


Ο ένας μετά τον άλλο οι μύθοι καταρρέουν από την επιστημονική κοινότητα, γύρω από την ακτινοβολία που εκπέμπουν οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας.


Επιτήδειοι, εκμεταλλευόμενοι ευκολόπιστους ανθρώπους κυρίως προχωρημένης ηλικίας, πωλούν διάφορα ευφάνταστης σύλληψης αντικείμενα, όπως στολές και κράνη προστασίας κ.α. επικαλούμενοι ειδικές ιδιότητές τους με βασική την προστασία από την ακτινοβολία.


Αλουμινόχαρτο το θαυματουργό


Το αργίλιο (Al) ή όπως είναι γνωστό στους περισσότερους το αλουμίνιο, υποστηρίζεται από ανθρώπους που προσπαθούν να περάσουν ως ειδικοί ότι προστατεύει από την ακτινοβολία. Οι «ειδικοί» κατακλύζουν το ίντερνετ με ευφάνταστες πατέντες, τις οποίες μοσχοπουλούν. Ειδικά κράνη από αλουμινόχαρτο και ασορτί στολές από νάιλον κάνουν θραύση, καθώς και ειδικές θήκες για συσκευές. Μάλιστα, αν ψάξει κανείς, υπάρχουν και οδηγίες προς όσους πιάνουν τα χέρια τους για χειροποίητες «προστατευτικές κατασκευές αλουμινίου» από ένα υλικό που υπάρχει σε κάθε σπίτι, κοινό αλουμινόχαρτο. Βασική συμβουλή που δίδεται από τους αυτοαποκαλούμενους ειδικούς στον ιστό σε όσους ανησυχούν για την ακτινοβολία είναι το τύλιγμα των συσκευών με αλουμινόχαρτο.


Συσκευές στην πυρά


Μία σύντομη διαδικτυακή έρευνα αποκαλύπτει, επίσης, ότι πλήθος οικιακών συσκευών κατηγορούνται για υποτιθέμενη εκπομπή βλαβερής ακτινοβολίας και ομαδοποιούνται ως πολύ βλαβερές για την υγεία. Έκπληξη προκαλεί η αναφορά σε συσκευές, όπως το σεσουάρ που στεγνώνουμε τα μαλλιά μας και η φρυγανιέρα.


Η επιστημονική αλήθεια για την ακτινοβολία


Στη φύση υπάρχουν χιλιάδες πηγές εκπομπής ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας, όπως το γήινο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, το ηλιακό φως και οι μαγνήτες, αλλά και οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, μηχανές με τεχνολογία laser και συσκευές, όπως το ραδιόφωνο, η τηλεόραση, οι φούρνοι μικροκυμάτων, τα κινητά, τα ασύρματα τηλέφωνα κ.α.


Η ακτινοβολία σύμφωνα με τον αρμόδιο φορέα, την Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας διαχωρίζεται σε ιονίζουσα και μη ιονίζουσα ακτινοβολία. Η μη ιονίζουσα ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία που εκπέμπεται από ραδιοτηλεοπτικούς πομπούς, κεραίες κινητής τηλεφωνίας, ραντάρ, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές μεταφέρει σχετικά μικρή ενέργεια και δεν συνδέεται με κινδύνους για την υγεία, όπως επιβεβαιώνει η ΕΕΑΕΕ, σε αντίθεση με την ιονίζουσα ακτινοβολία (υπεριώδεις ηλιακές ακτίνες, ακτίνες Χ και γάμμα.


Η ΕΕΑΕ, καθησυχάζει κάθε ανησυχία, καθώς επιβεβαιώνει τα υπάρχοντα χαμηλά όρια ασφαλούς έκθεσης στην Ελλάδα. Σύμφωνα με ανακοίνωσή της, μόνο το 2015, πραγματοποίησε ελέγχους σε 1731 σταθμούς κεραιών σε όλη τη χώρα για την επιβεβαίωση της τήρησης των ορίων ασφαλούς έκθεσης του κοινού, και δεν παρατηρήθηκε καμία παράβαση εντός πόλεων.


Ησυχάσατε τώρα; Το λέει η ΕΕΑΕ! Τι λέει όμως η ΕΕΑΕ στην Έντυπη Έκδοση Ημερίδας που έγινε στην Αθήνα, 30 Νοεμβρίου 2006 με θέμα: Κεραίες Κινητής Τηλεφωνίας; Ότι χρηματοδοτείται από την Vodafone και την Cosmote! Ουάου! Καθόλου δεν διαπλέκονται τα συμφέροντα! Οι ίδιες οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας χρηματοδοτούν για να τις μετράνε μην υπερβούν τα όρια. Κι εσείς αντί  για τσομπανόσκυλο, πάρτε έναν λύκο να σας φυλάει τα πρόβατα! Μετά γράψτε και χλευαστικά άρθρα ομαδικού καθησυχασμού για όσους πάνε να βγουν όξω από το μαντρί!

Κοιτάτε επειδή 5 χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά, δηλαδή να γράφω για αυτά τα θέματα, έχω αηδιάσει κι έχω κουραστεί, τόσο με τη βρωμιά που ανακαλύπτω σκαλίζοντας όλη μέρα, όσο και με την απέριττη αδιαφορία και ανοησία κάποιων να είναι πάντα με το μέρος τους ισχυρού, ακόμα και μετά από τόσα δεινά που μας έχουν συμβεί και να αναπαράγουν ό,τι σαβούρα θέλει το κατεστημένο.

Οπότε από μένα, όλοι εσείς μαζί please, be my guest! που λένε και οι αμερικάνοι.

Νοικιάζετε ένα σπίτι ανάμεσα σε κεραία κινητής και στύλο της ΔΕΗ
Μαγειρεύετε κάθε μέρα στο μικροκυμάτων
Γεμίστε το σπίτι με ασύρματη τεχνολογία – wifi, τηλέφωνα, έξυπνους μετρητές
Αγοράστε όλα τα “έξυπνα” γκατζετάκια -γυαλιά, ρολόγια κλπ
Στεγνώνετε όχι μόνο τα μαλλιά σας αλλά και τον πισινό σας με σεσουάρ – Ναι, υπάρχει παιδίατρος που το συστήνει για τα βρέφη!
Να κοιμάστε πάντα με την τηλεόραση ανοικτή στο υπνοδωμάτιο και το κομπιούτερ να κατεβάζει ταινίες και τραγούδια. Για ξυπνητήρι πλάι στο κομοδίνο πάντα το κινητό και ανοιγμένο
Γεμίστε όλο το σπίτι με μαγνήτες, φορέστε και μερικούς πάνω σας
Την ώρα που θα υπογράφετε το συμβόλαιο του σπιτιού, μην ξεχάσετε να υπογράψετε και τη διαθήκη σας!

Το ανωτέρω άρθρο δημοσιεύτηκε στο ιατρικό σάιτ onmed.gr. Εύγε σας και μην ξεχάσετε να ακολουθήσετε τις οδηγίες μας. Αποπληθυσμό δεν θέλουν; Άντε να καθαρίζει η ήρα από το στάρι σιγά σιγά….

Για τους υπόλοιπους, ρίξτε μια ματιά στα tags ακτινοβολία, ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, wifi και έξυπνοι μετρητές και ειδικά στα:

«Wireless Wake-Up Call» – Ένα βίντεο που πρέπει να δεις!
Ο Jeromy Johnson, τεχνικός που εργάστηκε χρόνια στη Silicon-valley, τώρα έχει αφοσιωθεί στο να αφυπνίζει τον κόσμο για τους κινδύνους της ασύρματης τεχνολογίας

Μιλώντας στο TED, ως ειδικός του θέματος, εξηγεί ότι οι άνθρωποι έχουν πράγματι υποστεί ζημία από αυτή την τεχνολογία και ότι υπάρχει επαρκής επιστήμη για να δείξει πώς και γιατί συμβαίνει αυτό.

Το πιο σημαντικό όμως, ότι δίνει λύσεις που κάθε η κάθε οικογένεια μπορεί να χρησιμοποιήσει σήμερα για να μειώσει την έκθεσή της και ενθάρρυνε όλους μας να βοηθήσουμε στην αφύπνιση της κοινωνίας. Μόλις συμβεί αυτό, οι βιομηχανίες τεχνολογίας θα δημιουργήσουν πιο ασφαλή προϊόντα που θα προωθήσουν το σύνολο της κοινωνίας μας προς ένα υγιές μέλλον.


Δείτε την ομιλία του:«Όποιος βάζει wifi σε σχολείο θα πρέπει να φυλακιστεί για το υπόλοιπο της ζωής του…»
Αυτή η δραματική δήλωση είναι εκ στόματος του κ. Barrie Trower που έχει ασχοληθεί με το θέμα των μικροκυμάτων, ίσως όσο κανένας άλλος…

Ο κ. Barrie Trower, ένας Βρετανός φυσικός ο οποίος ήταν ένας εμπειρογνώμονας όπλων μικροκυμάτων και εργάστηκε για το Βασιλικό Ναυτικό και τη βρετανική μυστική υπηρεσία.
Στο βίντεο μιλά για τις επιπτώσεις στην υγεία των WiFi και άλλες μορφές ακτινοβολίας μικροκυμάτων.διαβάστε ακόμα άρθρο του που δημοσιεύσαμε στην παλιά AllNewz:  Επίθεση με μικροκύματα μέσω της τηλεόρασης – συνέντευξη στρατιωτικού με ειδίκευση σε όπλα ακτινοβολίας

Ο κ. Trower σταμάτησε την συνταξιοδότηση και ξανάγινε ενεργός, επειδή ανησυχεί ότι οι συχνότητες μικροκυμάτων και η ένταση με την οποία τα παιδιά εκτίθενται στα σχολεία (αναφέρεται για το εξωτερικό που πολλά σχολεία έχουν) είναι παρόμοιες με εκείνες που χρησιμοποιούνται για τα όπλα μικροκυμάτων.

Στην Ελλάδα μπορεί να μην έχουν τα σχολεία ακόμα αλλά φρόντισε ο Σαμαράς να κάνει “δώρο” στον ελληνικό λαό το wifi εν τω μέσω κρίσης.

Στο 6:21 λέει αυτή τη φράση – «Όποιος βάζει wifi σε σχολείο θα πρέπει να φυλακιστεί για το υπόλοιπο της ζωής του…» Τότε όποιος βάζει σε όλη την Ελλάδα τι πρέπει να πάθει…;

«Όποιος βάζει wifi σε σχολείο θα πρέπει να φυλακιστεί για το υπόλοιπο της ζωής του… Πιστεύω ότι δεν αξίζουν να περπατούν πάνω σ’ αυτόν τον πλανήτη. […] Τα γενετικά προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν οι γονείς με τα παιδιά τους όταν αυτά γεννηθούν. Κάθε μάνα που γεννά ένα παιδί με γενετικά προβλήματα, νοιώθει ένοχη για τη γέννα. Θα νοιώθει ένοχη και θα ανησυχεί κάθε μέρα της υπόλοιπης ζωής της […] Καταδικάζονται οικογένειες και παιδιά για μια ζωή κόλαση… »

Υπάρχει άγνοια, λέει, γιατί ακόμα και οι επιστήμονες δεν ενημερώνονται σωστά, δεν διαβάζουν ΟΛΕΣ τις λεπτομέρειες στα φυλλάδια.  Και αυτή την άγνοια στην εργασία του την ονομάζει “σκόπιμη άγνοια”,  κρατάνε τον κόσμο στο σκοτάδι ώστε να νομίζει ότι όλα είναι ασφαλή και για τον εαυτό του αλλά και τις άλλες γενιές. (Κοινωνική Μηχανική: 10 βασικές τεχνικές χειραγώγησης – το νούμερο 8)Όμως η γενετική  βλάβη μπορεί να μην φανεί άμεσα, αλλά στο μέλλον, καθώς αν ένα κορίτσι έχει πάθει γενετική ζημιά θα συνεχίζει να τη μεταδίδει σε κάθε κορίτσι της επόμενης γενιάς και δεν θα σταματήσει παρά μόνο όταν η αλυσίδα σταματήσει…


Δείτε το βίντεο:
nea.allnewz.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου